Sve kategorije
EN

Početna>Vijesti

Upute za odabir okova

Vrijeme: 2022-08-25 Hits: 4

Okretne petlje se mogu spojiti prema radnom stanju. Ulaz za prenosni medij može biti slobodan da izabere bočnu ili stražnju stranu za ulazak prema radnim uvjetima. Zaptivna površina i zaptivni prsten izrađeni su od specijalnih materijala, otporni na habanje, dugi vijek trajanja, otporni na koroziju i bez curenja. Postoje dva precizna ležaja unutar rotacijskih fitinga, stabilan i izdržljiv rad, jak i fleksibilan, mali koeficijent trenja, tako da može raditi velikom brzinom. Stanje istrošenosti unutrašnje zaptivke može se znati vizuelnim pregledom izgleda proizvoda, može sprečiti mehaničko zaustavljanje ili mehanička oštećenja, kako bi se postigao efekat prevencije i smanjili gubici. Jednostavna zamjena i održavanje habanja brtve, nema potrebe za kupovinom novih proizvoda, ušteda troškova. Rotaciona oprema serije sa jednom petljom: za potrebe različitih industrija u zemlji i inostranstvu, tečni medij, voda, para, ulje, vazduh, tečnost za vakuum rezanje Rashladna tečnost, toluen i druga hemijska rastvarača.

 

BSP MUŠKI DVOSTRUKE UPOTREBE

Rotaciona oprema sa jednom petljom

Okretne armature sa jednom petljom mogu se spojiti prema radnoj situaciji. Ulaz za prenosni medij može biti slobodan da izabere bočnu ili stražnju stranu za ulazak prema radnim uvjetima. Zaptivna površina i zaptivni prsten izrađeni su od specijalnih materijala, otporni na habanje, dugi vijek trajanja, otporni na koroziju i bez curenja. Postoje 2 precizna ležaja unutar rotirajućih fitinga, stabilan i izdržljiv rad, jak i fleksibilan, mali koeficijent trenja, tako da može raditi velikom brzinom. Stanje istrošenosti unutrašnje zaptivke može se znati vizuelnim pregledom izgleda proizvoda, može sprečiti mehaničko zaustavljanje ili mehanička oštećenja, kako bi se postigao efekat prevencije i smanjili gubici. Jednostavna zamjena i održavanje habanja brtve, nema potrebe za kupovinom novih proizvoda, ušteda troškova.

Dvostruki rotacioni priključci

Ova vrsta rotacijskih fitinga se može podijeliti na dvokružne fiksne i dvokružne rotacijske rotacijske armature. Zaptivna površina i zaptivni prsten izrađeni su od specijalnih materijala, otporni na habanje, dugi vijek trajanja, otporni na koroziju i bez curenja. Stanje istrošenosti unutrašnjeg zaptivača može se znati vizuelnom inspekcijom izgleda proizvoda, može sprečiti mehaničko zastoje ili mehanička oštećenja, kako bi se sprečio efekat i smanjili gubici. Postoji nezavisan cevovod, može postaviti različite radne zahtjeve za donošenje izbora, da bi se u potpunosti iskoristile prednosti. Oklop i osovina su podržani preciznim ležajevima, tako da je rotacija fleksibilna i lagana, malog trenja, tekući mediji mogu uključivati ​​vodu, ulje, zrak itd., koji se široko koriste u industriji. Jednostavna zamjena i održavanje habanja brtve, nema potrebe za kupovinom novih proizvoda, ušteda troškova.