Sve kategorije
EN

Početna>Vijesti

Uslovi servisa za brzu montažu adaptera

Vrijeme: 2022-08-17 Hits: 5

Quick changefittings je vrsta spojnica za cijevi koja se može brzo rastaviti i sastaviti bez upotrebe alata. Ima prednosti kompaktne strukture, male zapremine, male težine, otpornosti na visok pritisak i zamjenjivosti. Ova vrsta cevovoda je lagana i laka za upotrebu, čista i oštra, široko se koristi u vazduhoplovstvu, metalurgiji, rudarstvu, kovanju, uglju, nafti, brodovima, alatnim mašinama, hemijskoj opremi i raznim poljoprivrednim mašinama, hidraulički, pneumatski prenos i cevovod za prenos tečnosti za podmazivanje sistema, u potpunosti realizuju sigurnu, efikasnu i brzu konverziju bez curenja. Posebno je pogodan za hitne i česte demontaže cjevovoda.

 

METRIČKI MUŠKI 24°KONUS SET LT ISO 84341-1—DIN3861

Radni pritisak brzih spojnica od nerđajućeg čelika: 1.65mpa. Temperatura: -54 ~ +180°. Radni medij: benzin, teško ulje, kerozin, hidraulično ulje, lož ulje, rashladno ulje, voda, slana voda, kisela i alkalna tečnost, gas pod visokim pritiskom, itd. Materijal za zaptivanje: butil guma, fluorna guma i silika gel.

 NPT NAVOJNI PRIKLJUČAK

Nemojte koristiti sa drugim tečnostima osim sa primenljivim tečnostima.

Nemojte prekoračiti maksimalni radni pritisak prilikom upotrebe.

Nemojte koristiti izvan opsega radne temperature kako biste spriječili habanje ili curenje materijala za brtvljenje.

Nemojte umjetno udarati, savijati, istezati, kako biste spriječili oštećenje.

Nemojte miješati s metalnim prahom ili pješčanom prašinom i drugim mjestima za upotrebu, kako biste spriječili loš rad ili curenje.

Kao što je pričvršćivanje krhotina, uzrokovat će loš rad ili curenje.